Termeni si conditii

Definitii si Termeni

Vanzator, Unfollow Project – S.C Rai Concept Business SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Șoseaua Dudesti-Pantelimon nr 42,Tronson 3,Ap 50,Sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1567/2016, cod unic de inregistrare fiscala 35594569.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani si isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau obtine acces la continut si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica sau juridica  inregistrata pe site  care prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la termenii si conditii prezenti

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului unfollow-project.com este gratuita si voluntara.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe pagina

toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Unfollow-project  nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Unfollow-project isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la  momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Rai Concept Business  SRL de la cumparator, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Modalitate de cumparare si returnare a produselor

  • Pasul 1 – Creare cont cumparator. Contul de cumparator permite comunicarea client-magazin, ofera date statistice si usureaza procesul de creare a comenzii. Contul se acceseaza din partea de sus a paginii, langa casuta de cautare. Toate informatiile furnizate sunt confidentiale si vor fi folosite numai cu scopul stabilit. Realizarea contului se face pas cu pas.
  • Pasul 2- Login. Logarea este necesara pentru a cumpara un produs. Se poate face inainte de a alege produsul, sau dupa, in procesul de confirmare. Se acceseaza din meniul din partea superioara a paginii – ‘Contul meu’
  • Pasul 3 – Alegere produs. Se realizeaza parcurgand pagina de produse, prin selectarea butonului ‘Adauga in cos’
  • Pasul 4 – Cosul de cumparaturi Sau evidenta cumparaturilor. Produsele selectate sunt transferate in cosul de cumparaturi. Acesta poate fi accesat prin pictograma din meniul principal, avand optiuni de cantitate, stergere si adaugare a unor produse noi.
  • Pasul 5 – Parcurgerea pasilor de validare. Dupa ce ati ales produsele dorite, se initializeze functia “Finalizare comanda”. Urmeaza pasii finali de concretizare a comenzii dumneavoastra. Instructiunile sunt clare. Este foarte important ca informatiile din contul dumneavoastra sa fie corecte si complete
  • Pasul 6 – Confirmarea comenzii. Dupa finalizarea procesului de validare, in urma procesarii comenzii dumneavoastra, va vom informa cu privire la disponibilitatea produselor dorite si data livrarii, folosind datele de contact oferite de dumneavoastra.
  • Pasul 7 – Livrarea si plata. Transportul va fi efectuat prin curier, cost 20 ron oriunde . Daca optati pentru plata in avans cu cardul, tranportul este gratuit. Comanda minima acceptata este de 100 ron.
  • 8. Reclamaţii
   Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: monline500@yahoo.com. Vă asigurăm că echipa unfollow-project.com va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră. De asemenea, va punem la dispozitie Linkul Platformei SOL, un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si care functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.
   https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
  • Returnarea produselor
   Returnarea produselor se face in termen de 10 de zile , sau se poate opta pentru schimbul cu un alt produs. Magazinul online isi poate rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa in functie de constatarile realizate referitoare la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc.).Taxele de transport curierat la retur sunt platite de cumparator.Rambursul este returnat de magazin catre cumparator in maxim 30 zile de la primire retur,in contul bancar al cumparatorului care este furnizat pe mail,telefon,chat.Nu se ridica coletele expediate cu ramburs.Dupa expediere colet cumparatorul are obligatia sa anunte magazinul,pentru a evita situatiile in care firmele de curierat nu notifica.
   Transportul produselor este efectuat de firmele de curierat agreate de magazin.
   Conform legii produselor lucrate dupa dimensiunea cumparatorului sau la comanda,acestea nu se returneaza.Magazinul modifica fara alte costuri de retus produsul,acolo unde este posibil,taxele de transport curierat fiind platite de cumparator.
   In cazul in care produsele se personalizeaza, fiind lucrate dupa dimensiunile clientului, Unfollow Project procedeaza conform articolului din legea Art. 10, lit. c, din OG 130/200 (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.
   Telefon si whatsapp Unfollow:0756 526 214
   Adresa de email: shop@unfollow-project.com

Contract 

 • Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.
  Contractul la distanta intre Unfollow Project si cumparator se considera incheiat dupa notificarea pe email din partea noastra pe care siteul il genereaza(va rugam sa verificati casuta de email a dvs in 24-48 ore in zilele lucratoare dupa comanda).Majoritatea produsele oferite spre vanzare sunt lucrate manual in Romania,de aceea timpul de livrare este diferit in functie de cat se aloca pentru manufactura.
  Incaltamintea este facuta manual si va fi bagata in lucru numai dupa plata unui avans,orice comanda va fi considerata nula daca nu accepta avansul.Ne puteti contacta prin email,formular de contact,whatsapp,telefon.Unfollow Project isi rezerva dreptul de a modifica oricand timpul de livrare sau refuz a unor comenzi din motive intemeiate,produs existent defect si observat ulterior,produs epuizat din stoc sau alte motive.De asemenea ne rezervam dreptul de a nu livra colete persoanelor care nu ofera datele de livrare complete.
  Trebuie menţionat că în cazul în care, din greşeală, preţul unui produs este listat şi anunţat ca fiind zero, Unfollow-Project nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preţ, considerandu-se a fi o eroare tehnica.
 • Telefon si whatsapp Unfollow:0756 526 214
  Adresa de email: shop@unfollow-project.comProtectia datelor cu caracter personal
  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Rai concept business are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim . Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari Rai Concept Business.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la shop@unfollow-project.com.Observaţie:
  *orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
 • Dispozitii finale

  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Unfoll0w-Project  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului unfollow-project.com, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.